Polar Cotton Black Unisex

-40%
v
ebr

Polar Cotton Black Unisex

479ден

 

 

Додај во листата на желби

Опис

Произведено од памук, мека бандана. Високо квалитетни и долготрајни бои и материјал. Држат топло на ниски температури. Не предизвикува алергии. Може да се користи како марама или капа.

Производ е додаден во вашата кошничка: