Polar Cotton Pink Unisex

-40%
f
4_org_zoomn
2_org_zoom,

Polar Cotton Pink Unisex

479ден

 

 

Додај во листата на желби

Опис

Произведено од памук, мека  бандана. Високо квалитетни и долготрајни бои и материјал. Држат топло на ниски температури. Не предизвикува алергии. Може да се користи како марама или капа.

Производ е додаден во вашата кошничка: