Blog

Refund and Returns Policy

This is a sample page. Overview Our refund and returns policy lasts 30 days. If 30 days have passed since your purchase, we can’t offer you a full refund or exchange. To be eligible for a return, your item must be unused and in the same condition that you received it. It must...

Read more...

Услови за враќање на производ

Производот може да се врати во рок од 15 дена од денот на приемот на пратката, при што производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и амбалажа неотворена. Доколку производот е користен или оштетен и не ги содржи оригиналното пакување, купувачот нема право на замена или враќање на производот, и истиот производ...

Read more...

НАСЛОВНА

ПЛАТИ НА ВРАТА ВИСОК КВАЛИТЕТ ОНЛАЈН ПОДДРШКА 24/7 БРЗА ИСПОРАКА БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА! -46% Додади во кошничкаБрз Преглед Бандани, Женски, Машки, нова сезона Polar Cotton Leopard ...

Read more...

УСЛОВИ ЗА ИСПОРАКА

Испораката се врши на адресата дефинирана од Купувачот при извршената нарачка исклучиво на подрачјето на Р. Северна Македонија само на лицето со својство на Купувач (име и презиме) или на лицето дефинирано како превземач на нарачката од страна на Купувачот. Трошоците за испорака важат за достава низ Скопје и цела...

Read more...

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊE

Компанијата КЕРСАН ДООЕЛ СКОПЈЕ обезбедува интернет услуги преку својата веб страница на доменот bandana.mk , на World Wide Web интернет мрежата. Услугата се состои од обезбедување на сервисни информации, управување со содржини и вршење на финансиски трансакции. Условите за користење пропишуваат услови и правила за крајните корисници и се поврзани со...

Read more...

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ 1. Општо Оваа политика за приватност појаснува како ние, Друштвото за трговија и услуги увоз-извоз КЕРСАН ДООЕЛ СКОПЈЕ постапувајќи како Контролор (во понатамошниот текст: bandana.mk), ги собираме и користиме податоците од Вас и Вашата посета на нашата веб страна, https://bandana.mk, (во понатамошниот текст: Лични податоци), со цел да ја...

Read more...

УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА КУПУВАЊЕ

Цените на сите производи на www.bandana.mk се изразени во денари со вклучен ДДВ. www.bandana.mk го задржува правото за промена на цените, во согласност со политиката на компанијата, без известување за корисниците. Корекција на цената нема да биде извршена ако нарачката е прифатена. Купувачот се обврзува да ја плати цената, која...

Read more...
Производ е додаден во вашата кошничка: